3 eksikle başlıyor

3 eksikle başlıyor

Lig'in 28. haftasında iç sahada Akhisar Belediyespor'la karşılışacak olan Torku Konyaspor'da izinler bitti. Yeşil-beyazlılar, haftanın ilk çalışmasını bugün yapacaklar. Kartal'da Ömer Ali, Mahlangu ve Marica'nın tedavisi sürüyor

Torku  Konyaspor’da Akhisar maçı hazırlıkları bugün başlayacak. Takımda 3 eksik var. Gaziantepspor maçının ardından Cumartesi günü yenileme çalışması yapan ve iki gün dinlenen yeşil-beyazlılar haftanın ilk antrenmanını bugün Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirecek. Çalışmaya sakat olan ve tedavileri sürdürülen Ömer Ali, Marica ve Mahlangu katılmayacak.

Tourku Konyaspor, ligin 28. haftasında, Pazar günü iç sahada Akhisar Belediye Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek. Kartallar, bu maçı da kazanarak 4 galibiyet ve 3 beraberliğe ulaşıp yenilmezlik ünvanını üst üste  7 maça çıkararak kendi rekorlarını kıracaklar. Akhisar maçının biletleri de muhtemelen bugünden itibaren ilgili noktalardan satışa çıkartılacak. Ligde, alt sıralardaki takımlarla puan farkını açarak iyice rahatlayan ve kalan 7 hafta da alacağı puanlarla sezonu en iyi yerde bitirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da yeni sezon planlaması ise Galatasaray maçından sonra başlayacak.

BAYDAR: KAZANMAK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Akhisar Belediyespor maçına kazanmak için çıkacaklarını  belirterek, bu maçı kazanarak hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. Akhisar Belediyespor'un iyi bir kadrosunun yanısıra sabırlı futbol oynayan oyunculardan kurulu olduğunu ifade ederek, “çok iyi bir takımla oynayacağız” dedi.

Baydar, “Akhisar Belediyespor  ligin kaliteli ve iyi takımlarından birisi. Sabırlı oynayıp sonuca gitmesini biliyorlar. Ama biz de son haftaların en iyi sonuç alan takımlarından birisiyiz. Biz de sabırlı ve disiplinli oynuyoruz. Dolayısıyla bu maçta da sabırlı ve disiplinli oynayarak galibiyete ulaşmak istiyoruz.  Gaziantepspor maçında oyun içinde 2-3 tane sonucu tamamen lehimize çevirecek pozisyonu yakaladık,  bunları kullanamadık. İnşallah Akhisar maçında bu tür pozisyonları bulur ve sonuçlandırırız” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.