2’de 2 Torku Konyaspor’u umutlandırdı

2’de 2 Torku Konyaspor’u umutlandırdı

Yeni isim ve forma renkleriyle Türkiye Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Yeni isim ve forma renkleriyle Türkiye Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, yaptığı açıklamada, geçen sezon ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligde kalmak için çok çalıştıklarını ve her maça ayrı hazırlandıklarını belirten Bekir, geçen yıldan ders alarak, bu sezon hazırlıklara erken başladıklarını ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan Bekir, şöyle konuştu:

"Çalışmalara erken başladık. Transferlerimizle zamanında ve tam kadro çalışma imkanı bulduk. Çok zorlu hazırlık maçları oynadık. Kupa maçlarıyla da eksiklerimizi gördük. Şuan istediğimiz düzeye yaklaştık. Bir ay sonra daha hazır olacağız. Bu sezon ligde başarılı olmak istiyoruz. İyi bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. Ligde yabancı sayısının artmasıyla daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. İyi basketbolla seyircimizi salona çekmek istiyoruz."

HEDEFLERİMİZİ SINIRLANDIRMIYORUZ

Bekir, bu sezon şehirden daha çok destek görmek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligde en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız. İyi mücadele ediyoruz. Hem Trabzonspor Medical Park hem de TOFAŞ maçında son dakikaya kadar maçı bırakmadık. Sahada maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Kimseden korkmuyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedeflerimiz var. Kalbimizden şampiyonluk da geçiyor. Hedefimizi play-off'la sınırlandırmayalım."

Taraftarın da maçlarda kendilerini yalnız bırakmadığını dile getiren Bekir, "İyi oyunumuza destekleriyle karşılık verdiler. Son maçımızda tribünler neredeyse doluydu. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.