29 Ekim Provaları İçin Bir Çok Cadde Trafiğe Kapatıldı

29 Ekim Provaları İçin Bir Çok Cadde Trafiğe Kapatıldı

Fatih ve Kadıköy'de cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü kutlamaları provası nedeniyle birçok cadde, sokak ve yol trafiğe kapatıldı. Çarşamba günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen etkinliklerde görev alacak askerler...

Fatih ve Kadıköy'de cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü kutlamaları provası nedeniyle birçok cadde, sokak ve yol trafiğe kapatıldı.

Çarşamba günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen etkinliklerde görev alacak askerler provalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çarşamba ve bugün trafiğe kapatılan ve kapatılacak yollar şöyle: "Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi-Oğuzhan Caddesi-Millet Caddesinden Vatan Caddesine Çıkan Bağlantı Yolları-Topkapı-Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi Kesişim Noktası-Mahmutbey Yolu-Topkule-Mahmutbey Aksaray arası (O-3 Yolu), Mahmutbey Köprüsü Habipler Yolu (Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol)."

Bu nedenle; D-100 Karayolundan Vatan caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergâhını veya Haliç tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları, E/80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini kullanmaları, Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı – Kumkapı- Sirkeci istikametini kullanmaları, Vatan caddesini kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambülans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan, Cerrahpaşa - Çapa - Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı- Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları uygun olacaktır.

Ayrıca; Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kadıköy Bağdat Caddesi Feneryolu-Göztepe Parkı mevkiinde yapılacak törenler nedeniyle prova için bugün ve 29 Ekim 2014 Çarşamba günleri 08.00-13.00 saatleri arası kapatılacak yollar şöyle; “Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi, Bağdat Caddesi (Bostancı Meydandan Kızıl Toprak Meydana kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar), Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ethem Efendi Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesine kadar kapalıdır. Ayrıca, Cemil Topuzlu Caddesi'nden Bağdat Caddesine çıkan tüm ara sokaklar kapatılacaktır.

Sürücülerin Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) Ve D-100 güzergâhına çıkan yolları kullanmaları uygun olacaktır.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.