25 yıllık un fabrikası iflas etti

25 yıllık un fabrikası iflas etti

Türkiye'de etkili olan ekonomik kriz tüm sektörleri etkiliyor. Bu kez Adana’da 25 yıllık un fabrikası Altunbaşlar Un iflas etti.

Türkiye'de etkili olan ekonomik kriz tüm sektörleri etkiliyor. Ekonomik olarak sorun yaşayan şirketler mali sıkıntılarını aşabilmek için son çare olarak konkordatoya başvuruyor. Verilere göre her iki saatte bir şirket konkordato ilan ediyor. Ancak mali sıkıntıları aşamayan şirketler için iflas kararları geliyor.

Bu kez Adana’da bir un fabrikası iflas etti. Adana 1.Asliye Ticaret Mahkemesi, Altunbaşlar Un Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında iflas kararı verildi.

1994 yılında kurulan firmanın resmi internet sitesindeki bilgilere göre üretime 40 ton kapasite ile başlayan fabrika, kısa sürede kapasite ve teknoloji yatırımlarını arttırarak günlük 300 ton buğday işleme kapasitesine ulaşmıştı.

Web sitesinde kurumu tanıtan şu ifadeler yer alıyor:

"Amacımız en uygun ve en kaliteli ürünü tüketicinin kullanımına sunmaktır. Bu nedenle kalite; hammadde alımından başlayarak ürünün sevkedilmesine kadar ki tüm süreçte kalite kontrol laboratuarlarında izlenerek güvence altına alınmaktadır. Geniş donanımlı AR-GE laboratuarımız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için sürekli kendini yenilemektedir. Her zaman iş yapabilmenin yeni yollarını arayan firmamız geleceğe yatırıma devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.