2,5 milyarlık yatırım

2,5 milyarlık yatırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Konya'ya gelecek. Erdoğan, toplam maliyeti 2 milyar 399 milyon olan birçok tesisin açılışını yapacak ve temelini atacak. Uğur Kaleli, "Cumhurbaşkanı müjdeler verecek" dedi

AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Kaleli, konuşmasına Hakkari'deki terör saldırısını kınayarak başladı. Kaleli, "Dış güçler, kirli eller Türkiye'siz bir coğrafya istiyor. Bu güçler karanlık yüzünü bir kez daha gösteriyor. Büyük saldırılar önleniyor. Terör örgütleri birilerinin değirmenine su taşıyor. Türkiye milli güvenliğini koruyacak. Teröre boyun eğmeyecek. Terörün yalnız hareket etmediğinin bilincindeyiz. Yeni planlar devreye sokuldu. Uyanığız. Teyakkuz halindeyiz. Türkiye bulunduğu coğrafya nedeniyle hep şer odaklarının hedefi oldu. Kabuğuna çekilen bir ülke olmadık, olmayacağız. Büyük yatırımlarla tarihe not düşüyoruz. Milletimiz bu yatırımları unutmayacak. Hükümetimiz dev yatırımlara imza atıyor" diye konuştu.  

CUMHURBAŞKANI MÜJDELER VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Kaleli, Erdoğan'ın Konya'yı önemsediğini belirtti. Kaleli, "Hükümet Konya'ya büyük önem veriyor. Erdoğan, bir dizi yatırımın açılışını yapacak ve temelini atacak. Pek çok müjdeyi beraberinde getirecek. Mitingte Necmettin Erbakan Üniversitesi kampüs binaları ve altyapısı, Seydişehir devlet yolu, Alacabel Tüneli, Ilgın Devlet Hastanesi, gençlik merkezleri, TOKİ konut projeleri, yurt ve okul yatırımları, spor alanları, belediye binaları ve belediye yatırımlarının açılışı yapılacak ve temeli atılacak. Açılacak ve temeli atılacak yatırımların toplam maliyeti 2 milyar 399 milyon. Bu da hükümetin Konya'ya verdiği değerin göstergesi. Tüm hemşehrilerimizi mitinge bekliyoruz" sözlerini kullandı.

KİMSE MAĞDUR EDEBİYATI YAPMASIN

Darbe girişimine de değinen Kaleli, "Darbe girişimi unutulmamalı. Girişimi unutturmayacağız. Devlet ciddi önlemler aldı. Devleti ve milleti korumak hükümetin görevidir. Darbe girişimi başarılı olsaydı 80 milyon vatandaşımız mağdur olacaktı. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Popilizm yapmaya gerek yok. Kimsenin hainliği hafife almaya ve görmezden gelmeye hakkı yoktur" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum