2017 Yılında Vizyona Girecek Filmler

2017 Yılında Vizyona Girecek Filmler

2017 Yılında Vizyona Girecek Filmler

James Gunn'un dünya piyasasına atıldığı filmlerden birisi olan filmini büyük emeklerle ortaya çıkardı. Oyuncu kadrosunda da çok iyi isimlerin bulunduğu filmde artık uzayda olaylar haddini aşmaya başlamıştır. Uzay noktalarının içerisinde yolculuk yapan Galaksi Koruyucuları, kurdukları ekip ile ailelerinden daha fazla vakit geçirmektedir. Hatta bu yüzden birbirlerine bir aile gibi davranmaktadır. Her yerde sınır tanımadan yaşam yerlerini koruyan bu ekip aynı zamanda Starlord olan Peter Quill'in de gizemli geçmişini çözmeye başlayacaktır. James Gunn senaryoyu yazmak için Dan Abnett, Andy Lanning isimlerinden yardım aldı.

Tek başına yazmaktansa birilerinden yardım alarak senaryo yazmak hem onun için hem de film için daha mantıklı olmuş gibi görünüyor. Aksiyon, macera ve bilim-kurgu dalında bir yapım olan Galaksinin Koruyucuları 2 filmi için imdb tarafından henüz bir plan belirlenmedi. 28 Nisan 2017 tarihinde ülkemizde izleyicinin karşısına çıkacak olan film genel olarak aksiyon sahnelerini bünyesinde daha çok bulunduruyor. Filmim tüm çekimleri 2016 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletlerinde tamamlandı.

Henüz vizyona girmemiş olan bir diğer filmimiz ise filmi. 2017 yılının Haziran ayında gösterim alacak filmin çok garip ama ilgi çekici bir konusu bulunuyor. Diana adında ki genç bir kız Themyscira adasında büyümüştür. Sıradan bir ada ismi gibi görünse de bu adada çok farklı bir döngü bulunmaktadır. Adada sadece kadınları yaşamaktadır. Savaşçı kadınlar olarak bilinen bu kadınların arasında büyüyen Diana şimdiye kadar hiç bu adanın dışına çıkmamıştır. Hiç bir erkeği görmemiş ve dokunmamıştır. Onun duyguları sadece savaş üzerine çalışmaktadır. Çünkü yetiştirilme tarzı böyledir.

Bir gün yarı tanrı Diana'nın yaşadığı adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Savaş uçağında bulunan pilot ise Steve Trevor'dur. Steve Trevor, Diana tarafından uçaktan kurtarılır. Diana bu adamı kurtardıktan sonra onunla konuşmak için zamanı olur. Steve Trevor dünyada çok büyük bir savaşın hakim olduğunu ve her gün milyonlarca insanın öldüğünü söyler. Diana bu haberi aldıktan sonra kafasında ki tüm doğruları siler. Artık bu adadan ayrılmanın zamanı gelmiştir. Adadan ayrılıp uygar dünyanın ortasına doğru yolculuk yapacaktır ve dünyanın bu savaştan arınması için bazı çalışmalar yapacaktır. Bir yarı tanrı olarak bunu kendine görev benimsemiştir. Bu genç kadının neler yapabileceğini Haziran ayın göreceğiz. Bu mükemmel filmin yönetmen koltuğunda ise Patty Jenkins yer alıyor. Patty Jenkins oyuncu kadrosuna da teknik ekibe de görevli seçerken çok dikkatli davranmış gibi görünüyor. Bunun sayesinde ise ortaya böyle güzel bir film çıkardı. Aksiyon, macera ve fantastik konularını aynı çatı altında işlemeyi başaran filmin senaryosunu ise Allan Heinberg, Zack Snyder, Jason Fuchs isimleri hazırladı. Her biri çok iyi kalemler olan bu isimleri görünce zaten izleyicinin iştahı kabarıyor.

filmi ise 2017 yılını Aralık ayında Star Wars: The Last Jedi etiketi ile karşımıza çıkıyor. Finn, Poe ve Luke Skaywalker bu sefer kendi toplaklarından çok uzaklara, başka topraklara adım atacaktır. Savaşın en zor zamanlarını yaşayan bu kişiler Jedı imparatorluğunun son sevenleri olarak kanlarının son damlasına kadar savaşacaktır. Amerika Birleşik Devletlerinde çok sevilen bir yönetmen olan Rian Johnson, serinin 8. filminde yine izleyicilerin istediklerini vermek için geliyor. Rian Johnson filmin yönetmenlik görevini üstlenirken aynı zamanda senaryoya da yardımcı oluyor. Aksiyon, Macera, Fantastik, Bilim-Kurgu türünde bir film olan Yıldız Savaşları 8 filmi tam tarih olarak 01 Aralık 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Hardy gibi yıldız bir oyuncunun yer alması filmin izlenme potansiyelini kat kat artırıyor. Bir seri filmi olarak 7 yaşından 70 yaşına kadar her izleyici kitlesine hitap eden ve tüm dünya ülkelerinde sevilerek izlenen bir seri olan Yıldız Savaşları (Star Wars) serisi şimdiye kadar çok büyük başarılar elde etti. İlgi çekici konuları izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başaran seri her yeni filminde kadroya yeni isimler katarak izleyicinin dikkatini çekmeyi de çok iyi başarıyor. Filmin müziklerini ise birçok sevilen filmin müziklerini dizayn etmiş olan John Williams ayarladı. Müzik gerçekten de sonra zamanlarda bu tür aksiyon filmlerinde çok dikkat edilen bir olay oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.