20 Yaşındaki Asker Bonzai İçip Hastanelik Oldu

20 Yaşındaki Asker Bonzai İçip Hastanelik Oldu

Eskişehir'de G.Ç. adlı genç, bonzai maddesi içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Asker olduğu öğrenilen G.Ç., hastanedeki tedavisinin ardından Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.Olay merkez Tepebaşı ilçesi Yenibağlar...

Eskişehir'de G.Ç. adlı genç, bonzai maddesi içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Asker olduğu öğrenilen G.Ç., hastanedeki tedavisinin ardından Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Olay merkez Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, asker olduğu öğrenilen 20 yaşındaki G.Ç. önceki gece yarısı Yenibağlar Mahallesi'nde bonzai maddesi içti. Bonzai içtikten sonra aniden rahatsızlanan G.Ç., çağrılan 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan ve durumu iyi olan G.Ç., polis tarafından asker olması nedeniyle Merkez Komutanlığı'na teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hazırlanan dosya cumhuriyet savcılığına gönderildi.

ALDIĞI BONZAİ’Yİ EVE GÖTÜRÜMEDEN YAKALANDI

Bu arada, 20 lira karşılığında iki çıkı bonzai maddesi alan M.D. adlı genç, kendisini arabayla almaya gelen babasıyla eve giderken polisler tarafından yakalandı.

M.D., polise verdiği ifadesinde, tanımadığı bir şahıstan 20 TL karşılığında iki çıkı bonzai maddesi aldığını, sonra talep üzerine babasının araç ile gelip kendisini eve götürmek üzere aldığını anlattı. M.D. ifadesinde, Yolda polislerin durdurması ile iki çıkı bonzai maddesini ortaya çıktığını ve bunu polise teslim ettiğini belirterek, " Babamın bu işle bir alakası ve bilgisi yok." dedi.

Baba S.D.'de, oğlunun uyuşturucu madde aldığından haberinin olmadığını kaydetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hazırlanan evrak cumhuriyet savcılığına gönderildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.