2. Lig’de haftanın ardından

2. Lig’de haftanın ardından

Spor Toto 2. Lig’de haftanın maçları tamamlandı. Konya Anadolu Selçukluspor’un sahasında Kartalspor’a mağlup olduğu haftada ev sahibi takımlarının üstünlüğü ile geçti.

Konya Anadolu Selçukluspor’un sahasında Kartalspor’a 90+3’de mağlup olduğu Spor Toto 2. Lig  31. Hafta ev sahipleri takımların üstünlüğü ile geçti.

EV SAHİPLERİ ÖNDE

Ligde bu hafta oynanan maçlarda ev sahipleri takımlar 4 galibiyet elde ederken, 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Deplasman takımları ise 2 galibiyet çıkartabildiler. Ev sahiplerinin 15 puan topladığı haftada deplasman takımları ise 9 puan alarak haftayı tamamladılar. Bu hafta takımların kazandığı toplam puan ise 24 oldu

18 GOL ATILDI

Ligde bu hafta toplamda atılan gol sayısı ise 18. Ev sahipleri takımların 10 gol kaydettiği haftada deplasman takımları ise 8 golde kaldı. Gollerin atılış şekillerine göre dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti; ayakla atılan gol sayısı: 11, kafayla atılan gol sayısı: 5, kendi kalesine atılan gol sayısı:1, penaltı:1. Gollerin atıldığı devrelere göre dağılımı ise; 1. yarı atılan gol sayısı 3, 2. yarı atılan gol sayısı 15.

50 SARI KART, 1 KIRMIZI KART

Öte yandan ligde bu hafta hakemler 52 defa kartlarına başvurdu. 50 sarı kart ve 2 kırmızı kartın çıktığı haftada ev sahipleri 25, deplasman takımları ise 25 sarı kart gördü. 9 maçta çıkan 2 kırmızı kart ise deplasman takımlarına gösterildi. En fazla kartın çıktığı karşılaşma ise 9 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile toplamda 10 kart ile Tarsus İdmanyurdu-Y. Malatyaspor mücadelesi oldu.

HAFTANIN ENLERİ

En çok galip gelen taraf: ev sahibi takımlar, en çok gol atan taraf: ev sahibi takımlar, en çok puan toplayan taraf: ev sahibi takımlar, en çok alınan sonuç: 0-1 (2 maç), en gollü maç: Tarsus İdmanyurdu:3- Y. Malatyaspor:2, en çok kart çıkan mücadele: 9 sarı , 1 kırmızı kart (Tarsus İdmanyurdu-Y. Malatyaspor), en çok görülen gol şekli: ayakla atılan gol (11).

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.