2-1'lik skoru önemsiyoruz

2-1'lik skoru önemsiyoruz

Olimpiyat stadında 1-0 geriye düşmesine rağmen Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup eden yeşil-beyazlı oyuncular Konya'da oynananacak rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde ettiklerini söylediler

İBRAHİM SİSSOKO: MUTLUYUZ

Uzun bir aradan sonra forma giyme fırsatı bulmak benim adıma da mutluluk verici bir durumdu. Bu şekilde devam edersem moral bulacağıma da inanıyorum. Kazandığımız ve kupada tur için pozisyonumuzu koruduğumuz içinde çok mutluyum. 

BAJİC: AVANTAJLI DURUMDAYIZ

Zor maç oldu. Zaten bunu bekliyorduk. Benim attığım gol o anda takımımıza belki çok büyük moral ve güç verdi. Ondan sonra zaten ikinci golde geldi. Bu sonuçla ikinci maç için bir avantaj sağladığımızı düşünüyorum. 

MEHMET USLU: DURMAK YOK

Biliyorsunuz kupa maçları iki ayaktan oluşan maçlar. Bizim amacımız Konya'da oynayacağımız maç için burada avantajlı bir skor elde etmekti. Rüzgara karşı oynadığımız için çok sıkıntılı bir ilk yarı geçirdik. Ama Beşiktaş'a da fazla pozisyon vermedik. İkinci yarı rüzgarı da arkamıza alarak oyunu Beşiktaş'ın sahasına yıktık. Sonuçta burada avantajlı bir skor elde ettik. Ama bu her şeyin bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Bu maçın rövanşını kendi sahamızda oynayacağız. Orada turu geçecek skoru elde edip yolumuza Ziraat Türkiye Kupası'nda da devam etmek istiyoruz. 

AMİR: ÇOK MUTLUYUM, KAZANDIK

 Çok zor bir oyundu. Burada bu sonucu almamız çok iyi oldu. Amacımız zaten buradan iyi bir sonuçla ayrılmaktı. Bunu başardık. Şimdi Konya'da oynayacağımız maça daha avantajlı bir şekilde çıkacağız. İlk maçımda oynadığım ve kazandığımız için çok mutluyum. Bundan sonraki maçlarda oynayarak daha da iyi duruma geleceğime inanıyorum.

VOLKAN : TUR ATLAMAK İSTİYORUZ

Sahada ilk 45 dakika ve ikinci devre olmak üzere iki farklı oyun vardı. Çünkü rüzgar çok etkiliydi. İlk yarı pek kaleye gidemedik. İkinci yarı rüzgarı da arkamıza alınca iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İki gol bularak 2-1 galip geldik. Daha fazlasını da bulabilirdik. Ama olmadı. Umarım ikinci maçta gerekli skoru alıp turu atlarız. Golde Selim'in arka direkte tamamladığı top önüme düştü. Bende önüme gelen topa vurdum ve gol oldu. 

SELİM AY: İNŞALLAH TURU GEÇECEĞİZ

Zor bir maçtı. Bunu biliyorduk. Ama bu iki ayaklı bir maç. Bizde Konya'ya avantajlı bir şekilde dönmek istiyorduk. İlk yarı rüzgar aleyhimizeydi. Ona göre oynadık. Pozisyon vermedik. Ama karambolde bir gol yedik. İkinci yarı rüzgarı da arkamıza aldık ve daha baskılı oynadık. Rakibimizi biraz daha sahasına ittik. Sonucunda 2-1 öne geçtik ve güzel bir galibiyet aldık. Avantajlı bir skorla Konya'ya dönüyoruz. İnşallah o maçta her şey bizim lehimize olur ve yarı finale yükseliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.