1922’ye Burasspor’dan sol bek

1922’ye Burasspor’dan sol bek

Transfer çalışmalarını sürdüren 1922 Konyaspor, 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Bünyamin Kasal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

 

 

1922 Konyaspor, dış transferde Bünyamin Kasal’ı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Osman Öztürk ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ve Konyastore İstasyon şubesinde gerçekleştirilen imza töreninde Bursaspor altyapısında yetişip en son Karacabey Belediyespor forması giyen sol bek Bünyamin Kasal ile 1+1 yıllık resmî sözleşme imzalandı.

1922 Konyaspor, Bursaspor altyapısından yetişen ve son olarak Karacabey Belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki sol bek Bünyamin Kasal ile anlaşma sağladıYeşil-beyazlı ekip, Bursaspor altyapısından yetişen ve son olarak Karacabey Belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki sol bek Bünyamin Kasal ile anlaşma sağladı. Genç oyuncu ile Konyastore İstasyon şubesinde yapılan imza töreninde 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Bünyamin Kasal, Bursaspor'da Muhammed Şengezer, Enes Ünal, Ertuğrul Ersoy, Zeki Çelik ile aynı jenerasyondan çıkarken, yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle beklediği çıkışı gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.