1922 Yönetiminden Antalya çıkarması

1922 Yönetiminden Antalya çıkarması

1922 Konyaspor yönetimi ikinci yarı hazırlıklarını Antalya sürdüren yeşil-beyazlı ekibi ziyaret etti.

Başkan Zahir Renklibay ve ekibi 1922 Konyaspor’un Tuzlaspor ile oynadığı maçı izledi ve karşılaşma sonrası teknik ekip ve oyuncularla bir araya geldi.TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor’da Antalya kampı devam ediyor. Belek IC Hotels’de ikinci yarıya hazırlanan yeşil-beyazlı ekip kampın 5. gününü geride bırakırken ilk hazırlık maçını da Tuzlaspor ile oynadı. 1922 Konyaspor maçı 3-0 kaybetti. IC Hotels Santai Family Resort sahasında oynanan karşılaşmaya yeşil-beyazlı ekip, Kadem, Celal, Seydi, Can Demir, Anıl, İbrahim Serdar, Adem Eren, Burak, Güray, Alpay ve Seddar ilk onbiri ile başladı.

Her iki yarıda farklı onbirleri sahaya süren teknik direktörSalih Eken tüm oyuncularını görme şansı buldu.

YÖNETİMDEN ZİYARET

1922 Konyaspor Yönetim Kurulu Antalya’da devam eden kampı ziyaret ederek Teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldi.

1922 Konyaspor’da gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve gelen Zahir Renklibay Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Antalya’ya çıkarma yaptı Antalya Belek'te IC Hotels Santai Family Resort'da devam eden kampı ziyaret eden yeşil-beyazlı yönetim çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kulüp BaşkanıZahir Renklibay futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ligde hak etmedikleri bir konumda olduklarını ve kısa sürede üst sıralara doğru tırmanışın başlayacağına inandığını ifade etti. Renklibay, bu kadronun çok daha iyi yerleri hak ettiğini ve takviye edilen oyuncularla tırmanışa geçileceğinin altını çizdi.

II.Başkan Bahri Bıçakcı ise yeni dönemin hayırlı olmasını dilerken, birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını ve 1922 Konyaspor’u hem saha sonuçları olarak, hem de kulüp yapısıyla çok ileri noktalara taşıyacaklarını ifade etti.

Zahir Renklibay ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra 1922 Konyaspor’un Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmayı takip etti Hazırlık maçını izledikten sonra takım hakkında bilgi alan yönetim kurulu daha sonra teknik direktör Salih Eken ve ekibi ile sohbet etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.