1922 siftahı  evinde yaptı

1922 siftahı evinde yaptı

TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor, sezonun ikinci maçında evinde Gümüşhanespor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 2-1yenerek sezonun ilk galibiyetini evinde aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor, 2.hafta maçında Gümüşhanespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan yeşil beyazlı takım aradığı golü 11.dakikada Doğan Can Gölpek’in kafa golü ile buldu. Golün ardından rakip kalede etkili olmaya devam eden temsilcimiz, farkı attıramadı. İlk yarının sonlarında ender gelişen Gümüşhanespor atağında konuk takım, 1922 Konyaspor defansının hatasını değerlendirerek beraberliği yakaladı. Kırmızı beyazlı takımın golünü Raif Gündoğdu kaydetti. Mücadelenin ikinci yarısının hemen başında Gümüşhanespor’dan Raif Gündoğdu ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu dakikadan itibaren rakip sahaya yerleşen temsilcimiz ikinci gol için baskı kurdu. Bu baskı 72.dakikada sonuç verdi. İbrahim Serdar Aydın’ın sağdan ortasında ceza sahası içinde yükselen Samet Bulut’un kafa vuruşunda yaşanan karambolde top yine Samet’in önünde kaldı. Genç oyuncu boş kaleye topu göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve yeşil beyazlı takım karşılaşmayı 2-1 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısına temsilcimiz 1922 Konyaspor etkili başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan yeşil beyazlılar 11.dakikada Doğan Can Gölpek’in golü ile öne geçmeyi başardı. Sağ kanattan gelişen atakta Seddar Karaman’ın ceza sahası içinden ortasında boş pozisyondan olan Doğan Can Gölpek kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da ataklar bulan 1922 Konyaspor, farkı attırmayı başaramadı. Konuk takım Gümüşhanespor, ilk yarının sonlarında rakip defansın ve kalecinin hatası ile beraberlik golünü buldu. Raif Gündoğdu’nun golü ile 1-1 eşitlik sağlandı. Beraberliğin ardından uzaktan şutlarla ve etkili ataklarla tekrar öne geçmeye çalışan 1922 Konyaspor, aradığı golü bulamadı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci yarısının hemen başında Gümüşhanespor’dan Raif Gündoğdu kendi ceza sahası önünde yaptığı müdahale sonrasın ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 46.dakikadan sonra konuk takım Gümüşhane 10 kişi oynadı. Bu dakikadan sonra rakip kalede etkili olan 1922 Konyaspor, aradığı golü 72.dakikada Samet Bulut ile buldu. 2-1 öne geçen temsilcimiz farkı arttırmak için birçok pozisyon bulmasına rağmen farkı açamadı. 90 dakika 1922 Konyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Konya ekibi ligdeki ilk galibiyetini ligin ikinci haftasında aldı ve 2.haftayı 3 puanla kapattı.

 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.