1922 Konyaspor’un yeni başkanı Özbek oldu

1922 Konyaspor’un yeni başkanı Özbek oldu

Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'da yapılan genel kurulda başkanlığa aynı zamanda Konyaspor taraftar sorumlusu olan Ramazan Özbek seçildi

Akşehirspor'un devralmaktan vazgeçtiği ve yeni sezonda da Konyaspor bünyesinde kalmaya devam edecek olan 1922 Konyaspor'un yeni yönetimi belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Stadı basın toplantı odasında yapılan genel kurula Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ile yeşil-beyazlı yöneticiler de katıldı.

Tek listeyle girilen seçimde başkanlığa aynı zamanda Konyaspor taraftar sorumlusu olan genç iş adamı Ramazan Özbek seçildi. Yeni yönetimde İlker Kırnaz ve Hidayet Özel gibi yeşil-beyazlı taraftarların sevilen isimleri de yer aldı.

Özbek'in listesinde şu isimler yer alıyor:

Ramazan Özbek (Başkan)

Ali Güven Coşkun, Bünyamin Kuşdemir, Halil Küçüktoka, Hidayet Özel, İbrahim Orgunmat, İlker Kırnaz, Mustafa Çalıcı, Murat Camgöz, Nizamettin Kenanoğlu, Oktay Erkek, Osman Baharoğlu, Osman Öztürk, Rıfat Çenesiz, Tahsin Kabakçı

BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIMAK İSTİYORUZ

Başkan Ramazan Özbek, genel kuruldaki konuşmasında, aldıkları bayrağı daha ileri taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kulüpde görev yapan başkan ve yönetimlere verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında Başkanımız Ramazan Özbek, şunları kaydetti:

“Yeni bir soluk yeni bir heyecan ile görevimize başlıyoruz. Bu günden itibaren çalışmalarımızı başlıyoruz. Hedefimiz şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Konyaspor kamuoyunun bu yeni oluşuma destek vereceğini düşünüyor ve kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan bu projenin hayata geçirilmesinde çok emeği olan başta Konyaspor kulübü başkanı Sayın Hilmi Kulluk ve Yönetim Kurulu üyelerine, Konyasporlular derneği başkanı Sayın Ekrem Coşkun bey ve yönetimine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.