1922 Konyaspor  taraftarıyla buluşacak

1922 Konyaspor taraftarıyla buluşacak

1922 Konyaspor yeni sezonun 2. haftasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon evinde ilk maçına çıkacak. 1922 Konyaspor Basın Sözcüsü İlker Kırnaz “ Evimizdeki ilk maçımızda taraftarımızdan ve Konya’dan destek bekliyoruz” dedi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 2. haftasında sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. İlk haftayı Yeni Çorumspor deplasmanında 1-0 yenik tamamlayan yeşil-beyazlı ekip evinde yeni sezonun ilk maçına çıkacak. 1922 Konyaspor pazar günü evinde oynayacağı bu maçta taraftar desteğini yanında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Abdurrahman Baysangur yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

YENİ BİR EKİBİZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

1922 Konyaspor Basın Sözcüsü İlker Kırnaz yeni bir yapılanma ile sezona başladıklarını 3-4 hafta içinde takımdaki uyum sorunun ortadan kalkacağını ifade etti. Kırnaz: “ Bilindiği üzere lige yeni bir yapılanma ile başladık. Takımın tamamını yeniledik. Bu nedenle uyum sorunu yaşıyoruz. Yeni Çorumspor karşısında da iyi futbol oynamamıza rağmen uyum sorunu nedeniyle yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakip frikikten bir gol buldu ve 10 kişi kaldıktan sonra ise tamamen kapandı. Beraberlik golünü bulmak için çabaladık ancak olmadı. Söylediğim gibi yeni bir ekip olduğumuz için uyum sorunu yaşıyoruz bir kaç hafta sonra daha iyi bir ekip haline gelmiş olacağız inşallah. Direk ilk 11’de oynamasını beklediğimiz oyuncularıımızın eksikleri var. O futbolcularımız da takıma dahil olduğu andan itibaren daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

BU TİP MAÇLAR KRİZ MAÇLARI

Pazar günü Gümüşhanespor ile oynayacakları maçla ilgili olarak da konuşan İlker Kırnaz: “ Yeni bir takımın sezon başında oynadığı maçları kriz maçları olarak görebiliriz. Bu maçlardan alınan ve alınacak her puan daha sonraki maçlarımıza bonus olarak yansıyacaktır. Gümüşhane maçı da bizim için böyle bir maç. Buradan alacağımız puan yada puanlar bizim ilerleyen haftalardaki performansımıza ve hanemize çok büyük katkı sağlayacaktır. Puan yada puanlarla alınan moral bu haftalarda takımımız için en büyük kazanç olacaktır” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZIN VE KONYA’NIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

1922 Konyaspor Basın Sözcüsü İlker Kırnaz evlerinde oynayacakları sezonun ilk maçında taraftarın ve Konya’nın desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Kırnaz: “ Gümüşhanespor ile evimizde sezonun ilk maçına çıkacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Kulüp olarak her zaman taraftarımızın ve Konya’nın desteğine ihtiyacımız var. Sezonun ilk maçında yanımızda olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Bize destek oldukları takdirde hep birlikte daha iyi işlere imza atarız diye düşünüyorum. Pazar günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynayacağımız Gümüşhanespor maçına tüm taraftarlarımızı ve Konya sevdalılarını davet ediyorum. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız için ulaşım organizasyonu yapmayı da planlıyoruz. Organizasyonun ayrıntılarını kısa sürede paylaşacağız” diye konuştu

FERHAT TÜRKOĞLU

230-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.