1922 Konyaspor için kritik deplasman

1922 Konyaspor için kritik deplasman

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor’da deplasmanda oynanacak Başkent Akademi maçının hazırlıkları sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip için bu maç 6 puanlık bir karşılaşma olarak öne çıkıyor. Puanını 21’e çıkaran 1922 Konyaspor Amed Sportif’in puan kaybetmesiyle birlikte averaj ile sıralamada 14. basamağa yükseldi. Yeşil-beyazlı ekibin rakibi Başkent Akademi ise 18 puanla 16. sırada bulunuyor. Bu doksan dakika iki takım içinde kümede kalma adına büyük önem taşıyor. İkinci yarıyla müthiş bir giriş yapan yeşil beyazlılar Çorum FK ve Gümüşhanespor’dan altın değerinde üç puan alırken Pendikspor karşılaşmasından da bir puan çıkararak kümede kalma adına büyük avantaj yakaladı.

YAVRU KARTAL’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

1922 Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Başkent Akademi karşısına 3 önemli eksikle çıkacak

Yeşil-beyazıı ekipte, geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Pendikspor karşısında ligdeki 4. sarı kartlarını görerek cezalı duruma düşen 20 yaşındaki sağ bek Ekrem Kayılıbal ve 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Anıl Şahin, kritik randevuda takımlarını yerlerini alamayacak. Yavru Kartal’da ayrıca sakatlığı devam eden İbrahim Serdar Aydın da zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.