1922 Konyaspor ‘Ateş’ten çıktı

1922 Konyaspor ‘Ateş’ten çıktı

1922 Konyaspor sahasında Kırklarelispor’u 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek küme düşme hattından çıktı. Yeşil-beyazlı ekip 29 puanla 13. basamağa yükseldi. Yavru Kartal kümede kalma adına önemli bir engeli geçerek büyük moral buldu

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla kümede kalma adına büyük avantaj sağladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi aldı.

Sezonun ikinci yarısına teknik ekip değişikliği ile başlayan 1922 Konyaspor teknik direktör Salih Eken ile birlikte 9 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 4 galibiyet 3 beraberlik alırken 2 maçta ise sahadan eli boş ayrıldı. Başkent Akademi ve Afjet Afyonspor’a deplasmanda yenilen 1922 Konyaspor iç saha maçlarında ise 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti. İkinci yarıda evinde yenilmeyen Yavru Kartal Kırklarelispor karşısında da kazanarak evindeki çıkışını devam ettirdi.

ALBAYRAKLI FORMA İLE ÇIKTI

1922 Konyaspor evinde oynadığı Kırklarelispor maçına Ay-Yıldızlı forma ile çıktı

Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askerlerimize rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısını paylaşmak ve şehit yakınlarına destek olmak amacıyla Yeşil-beyazlı ekip seremoniye kırmızı ay-yıldız forma ile çıktı. 1922 Konyasporlu oyuncular ayrıca attıkları gol sonrasında Türk Bayrağı açarak asker selamı verdiler.

GÜRAY GAZİOĞLU YILDIZLAŞTI

1922 Konyaspor’un Kırklarelispor’u 4-0 yendiği karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Güray Gazioğlu attığı goller ve yaptığı asistle yıldızlaştı. Gazioğlu takımının 3 golünü atarken Doğancan Gölpek’in attığı golde ise asisti yapan isim oldu. Güray Gazioğlu bu performansı ile 1922 Konyaspor’a galibiyeti getiren isim oldu

İNEGÖLSPOR DEPLASMANINA GİDECEK

1922 Konyaspor sezonun 27. hafta maçında deplasmanda İnegölspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.