1922 Konyaspor 1 puana razı oldu

1922 Konyaspor 1 puana razı oldu

Son iki maçını kazanan 1922 Konyaspor iç sahada oynadığı maçta Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekip Ali Ateş ile cevap verdi. 1922 Konyaspor bu beraberlikle puanını 21’e yükseltti

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor 20. hafta maçında sahasında Pendikspor ile karşılaştı.  Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekip bu gole Ali Ateş ile cevap verdi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.  1922 Konyaspor bu beraberlikle puanını 21’e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip Amed Sportif’in puan kaybetmesiyle birlikte averaj ile sıralamada 14. basamağa yükseldi.
Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan 1922 Konyaspor maçın 33. dakikasında kalesinde golü gördü. Rakip takımın geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde topla buluşan Ali Genç takımını öne geçiren golü kaydetti. 1922 Konyaspor geliştirdiği ataklarla rakip kalede beraberlik golünü aradı.  Yeşil-beyazlı ekip aradığı golü 44. dakikada Ali Ateş ile buldu.  Ali Ateş 40. dakikada Güray Gazioğlu’nun yerine oyuna dahil olmuştu. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan 1922 Konyaspor bulduğu pozsisyonları da değerlendiremedi.karşılaşmanın uzatma dakikalarında yeşil-beyazlı defens oyuncularının hatasında araya giren Pendiksporlu oyuncu topu kapıp kaleci Kadem’i çalımladı ve topu boş kaleye gnderdi ancak top direkten döndü. Bu pozisyonsonrası derin bir oh çeken 1922 Konyaspor camiası karşılaşmadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.
ALİ ATEŞ 2’DE 2 YAPTI 
1922 Konyaspor’un Gazinantep Futbol Kulübünden kadrosuna dahil ettiği Ali Ateş 2. maçında 2. golünü attı.Genç oyuncu geçtiğimiz hafta Gümüşhane deplasmanında oyuna sonradan girmiş ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetmişti. Ali Ateş Pendimkspor maçında da 40. dakikada Güray Gazioğlu’unun yerine oyuna dahil oldu ve 44. dakikada yeni maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Stat: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz
Hakemler:  Mustafa İlker Coşkun, Nurettin Dinçer Demir, Osman Baruk
1922 KONYASPOR:  Kadem Burak Yaşar, Celal Hanalp, Seydi Kayasoy, Can Demir Aktav, Anıl Şahin, Seyid Ahmet Han, Fuat Duran(84’ Adem Eren Kabak), Seddar Karaman, Ekrem Kayılıbal, Güray Gazioğlu(40’ Ali Ateş), Mehmet Tuğrul Başkan(63’ Alpay Cin)
PENDİKSPOR: Emre Aydın, Süheyl Çetin, Salim Farsak( 66’Erdinç Cepoğlu), Ahmet Yazar(72’ Marlon üçüncü), Salim İyik, Ömer Can, Sokullu, Fatih Cerlek, Oktay Balcı, Berat Ali Genç(81’ Enis Durak),  Mahmut Caner Alioğlu, Gökhan Lale
GOLLER:Dk 44 Ali Ateş (1922 Konyaspor) Dk 33 Berat Ali Genç(Pendikspor)
SARI KARTLAR: Anıl Şahin, Seydi Kayasoy, Ekram Kayılıbal(1922 Konyaspor). Salim İyik(Pendikspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.