1922 Konyaspor  1 puana razı oldu

1922 Konyaspor 1 puana razı oldu

1922 Konyaspor sahasında oynadığı maçta Sarıyer ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla puanını 14’e çıkardı ve haftayı 17. sırada tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor 16. hafta maçında sahasında Sarıyer ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 90 dakika boyunca gol bulamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. 1922 Konyaspor Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından sahasında İstanbul temsilcisi Sarıyer ile karşılaştı. Ateş hattından kurtulmak isteyen yeşil-beyazlı ekip galibiyet hesapları ile çıktığı maçta istediğini bulamadı. Selçuk Ünriversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşmaya

Kadem Burak Yaşar, Seydi Kayasoy, Anıl Şahin, Ahmet Önay, Burak Saban, Nurettin Çağlar, Samet Bulut, Alpay Cin, Celal Hanalp, Güray Gazioğlu ve İbrahim Serdar Aydın 11 ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda aradığı golü bulamazken rakip Sarıyer’e de gol şansı vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına galibiyet parolası ile çıkan 1922 Konyaspor ataklarında aradığı golü bulamadı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Salih Eken oyunun sonlarına doğru 3 oyuncu değişiklik hakkını kullansa da galibiyet için yeterli olmadı.

Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla puanını 14’e çıkardı ve haftayı 17. sırada tamamladı.

1922 Konyaspor 17. sırada kalmasına rağmen son 2 haftada aldığı 4 puanla moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip ilk devrenin son maçında deplasmanda liderlik hesapları yapan Yılport Samsunspor’a konuk olacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.