1922 Konya geleneği  sürdürmek istiyor

1922 Konya geleneği sürdürmek istiyor

1922 Konyaspor bugün sahasında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında iç saha kazanma geleneğini sürdürmek istiyor. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor, ligin 6.hafta maçında Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Selçuk üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Alper Oran yönetecek. Oran’ın yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan yapacak Mücadelenin 4. nakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

YAVRU KARTAL EVİNDE KAYBETMİYOR
Deplasmanda kötü sonuçlar alan 1922 Konyaspor, evinde son 5 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Ligde 6 puanda bulunan pilot takım, geçen sezonla birlikte sahasındaki son 5 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Yavru Kartal, iç sahadaki başarılı grafiğini Afyon karşısında da sürdürmek istiyor.

AFJET AFYON’UN DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

1922 Konyaspor’un rakibi Afjet Afyonspor bu sezon deplasmanda oynadığı 2 maçta galibiyet alamadı. Afyonkarahisar temsilcisi bu maçlarda 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Evinde oynadığı maçlar da ise 2 galibiyet 1 yenilgi alan Afjet Afyonspor 7 puanla 7. sırada bulunuyor.

EVİMİZDEKİ SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

1922 Konyaspor Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, iç sahada yakaladıkları güzel seriyi Afjet Afyonspor karşısında da devam ettirmek istediklerini ifade etti. Kırnaz: “ Futbolcularımız hem iç sahada hem dış sahada iyi bir performans ortaya koyuyor ancak bu durum evimizde daha çok skora yansıyor. Taraftarımızın da desteği ile geride kalan 2 maçımızı da kazandık. Afjet Afyonspor güçlü bir ekip. Bir şehir takımı ancak bizde genç savaşçı bir kadroya sahibiz. Taratarımızın da desteği ile bu maçı da kazanarak iç saha daki 3 puan serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.