1922 3 haftada  7 puan topladı

1922 3 haftada 7 puan topladı

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor çıktığı son 3 maçta 7 puan topladı. Pendik maçında rakibiyle berabere kalan yeşil-beyazlı ekip alınan 1 puandan memnun

Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen 1922 Konyaspor devreye küme düşme hattında girmişti. İkinci yarıyla birlikte yükselişe geçen yeşil beyazlılar Çorum FK ve Gümüşhanespor’dan altın değerinde üç puan alırken Pendikspor karşılaşmasındansa bir puan çıkararak kümede kalma adına büyük avantaj yakaladı. Puanını 21’e çıkaran 1922 Konyaspor Amed Sportif’in puan kaybetmesiyle birlikte averaj ile sıralamada 14. basamağa yükseldi.

SALİH EKEN’LE ÇIKIŞA GEÇTİ

Devrenin son 2 maçına Salih Eken ile çıkan 1922 Konyaspor daha sonra tecrübeli teknik adam ile resmi sözleşme imzaladı. Takımı ikinci yarıya hazırlayan Salih Eken ve ekibi yeşil-beyazlı ekibe yeni bir hava getirdi. İkinci yarıya iyi başlayan 1922 Konyaspor Salih Eken ile çıktığı 3 maçta 7 puan toplayarak küme düşme hattından çıktı.

Karşılaşma sonrası konuşan teknik patron Salih Eken bir puanın iyi olduğunu söyledi Eken,"Tabi bu maça çıkarken 3 puan üzerinde hesabımız vardı. Ama sonuçta Pendik takımı iyi bir takım. Bunlardan almış olduğumuz 1 puan bizim için çok iyi puan. Diğer sonuçlarda herhalde lehimize bitmiş galiba inşallah bu çemberden çıkıp ligde kalmayı hedefliyoruz amacımız bu. Biz bütün maçlarda oynadığımız bütün maçlardan puan almayı hedefliyoruz. Ya 1 olsun ya 3 olsun. Hedefimiz her maçtan kayıpsız puan almak. İnşallah bugünde 1 puan oldu buna da şükür. Rakipler güçlü rakipler bunlar Pendik takım iyi bir takım. Bugünkü şartlarda 1 puan da iyidir diyoruz. Ali Ateş iyi bir oyuncu bizim kazancımız oldu. Tabi onunda etkisi var kendi özelliklerini kullandığı zaman bize katkıları çok oluyor."ifade etti

SAHA ŞARTLARI OYUNUMUZU ETKİLEDİ

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, şunları söyledi "İlk iki maçı biliyorsunuz evimizde Çorumla daha sonra Gümüşhane'den almış olduğumuz 6 puanlık bir serimiz vardı. Bu maçta da bunu devam ettirmek istiyorduk. Ancak saha şartları maalasef olumsuzdu zemin buzlu istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımızı düşünüyoruz. O nedenle mağlup olmaktansa 1 puanda iyi puandır diyorum. Bu ligde tutunabilme anlamında. Çocukları kutluyorum vermiş olduğu mücadeleler gerçketen taktire şayan taraftarlarımız bizi bu maçta desteklediler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımıza 3 armağan etmek istiyorduk aka olmadı. 1 puanda iyi puandır diye düşünüyorum. 3 haftada 7 puanlık serimiz var. İnşallah önümüzde oynayacağımız Başkent akademi maçı var o maçtan eğer 3 puan alırsak artık biraz daha rahatlamış olacağız. Bu hafta bilindiği üzere puan cetvelinde Amedspor'u da altımıza aldık. Buda işin sevindirici bir tarafı. İnşallah her maçta üstüne koyarak mücadelemizi sürdüreceğiz diye düşünüyorum."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.