177. yıl hediyesi askere verildi

177. yıl hediyesi askere verildi

PTT'nin 177. kuruluş yıldönümü hediyesi 177. müşteriye askere gidecek OLAN Mert Özbahar isimli bir gence verildi

1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde halkın hizmetinde bulunan PTT, 177. kuruluş yıldönümü heyecanı yaşıyor. Konya PTT Başmüdürü Akın Akıncı, yaptığı basın açıklaması ile PTT çalışanlarının yeni kuruluş yıldönümünü kutladı. 177. müşteriye ise hediye takdim edildi. Başmüdür Akıncı, “Sorumluluk sahasında otomasyona açık 29 merkez, 68 şube ve 65 acente olmak üzere; toplam 162 iş yerinde 885 çalışanı ve 61 adet PTTmatik ile hizmet veriyoruz” dedi.

HAFTA SONU DA HİZMET VERİYORUZ

Hizmet sundukları alanlarda yeni ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek adına birçok projeyi başlattıklarını dile getiren Akıncı, “Yaygın hizmet ağı ve geniş araç filomuzla halkımıza sunulan hizmet kalitemizi yükseltmek adına her geçen gün kendimizi yeniliyoruz” şeklinde konuştu. Gelişen  teknolojiye paralel olarak hizmetlerinin kalitesini de artırdıklarını dile getiren Akıncı, daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Eğitimli personel ve teknoloji ile desteklenmiş çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'de bir ilk olan 3 boyutlu sanal alışveriş imkânı sunuyoruz. Müşterilerimiz için hafta sonu da hizmet vermeye başladık.”

177 YILIN GÜVENİNİ TAŞIYORUZ

“Bu zamana kadar verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız projeler, bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir”  diyen Akıncı, “Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen bir kurum olarak 'Evrensel Posta Hizmeti Sunma Sorumluluğu' ve 177 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte kuruluşumuzu daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz” açıklamalarında bulundu.

“ÖZEL SEBEPTEN GELDİM ASKERE GİDİYORUM”

PTT işlemlerini çok sık kullanan bir müşteri olduğunu dile getiren 177. talihli müşteri Mert Özbahar, PTT'den işlerini kolayca halledebildiğini aktardı. PTT'ye gelmesinin özel bir sebebi olduğunun altını çizen Özbahar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Askere gidiyorum. Onun için aktivasyon yaptırmaya geldim. Bizi yormadılar, kartımızı evimize kadar gönderdiler. Tüm çalışanların güler yüzlü yöneticilerin ise ilgili olması bizi memnun ediyor.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.