17 takımdan nasibimize düşeni aldık

17 takımdan nasibimize düşeni aldık

Konyaspor, Spor Toto Süper ligde oynadığı 34 maçta puan almadığı takım olmadı. Temsilcimiz, 4 takıma karşı tam puan aldı

Konyaspor geride kalan sezonda 4 takımı her iki maçta da yenerek tam puan alırken, 2 takımdan ise sadece 1’er puan alabildi. Tarihinde en başarılı sezonu geçiren ve rekorları alt-üst ederek sezonu 66 puanla 3. sırada bitirerek Avrupa ligine direkt katılma hakkını elde eden Konyaspor, 19 galibiyetle ligde en çok kazanan takımlar arasında da kendisine yer buldu. Bu sezon sadece 6 yenilgi alan ve 9 maçtan da beraberlikle ayrılan Kartallar, ligin ikinci yarısında 1 yenilgi ile en başarılı takımların başında yer aldı.

Konyaspor, Spor Toto Süper ligde oynadığı 34 maçta puan almadığı takım olmadı. Temsilcimiz, 4 takıma karşı tam puan aldı.. Kartallar; ligden düşen Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile birlikte bu sezon kötü bir dönem geçiren Trabzonspor ile Gaziantepspor’u her iki yarıda oynadığı maçlarda da yenme başarısını gösterdi. Yeşil-beyazlılar, sadece Galatasaray ve Başakşehir’e bir maçta yenilip bir maçta da berabere kalarak 1’er puan alırken, 7 takımdan da 4’er puan aldı.

Akhisar Belediye, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Bursaspor’a karşı bir maçını kazanan ve diğerinde berabere kalarak bu karşılaşmalardan 4’er puanla ayrılan Kartallar, 4 takımdan da 3’er puan aldı. Buna göre, Konyaspor Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor ve Kasımpaşa’ya biri maçta galip gelirken, biri maçta da yenildi.

Eskişehirspor Konyaspor’un 8 golle en çok gol attığı takım olurken, en farklı yenilgilerini 4-0’lık sonuçlarla Beşiktaş ve Başakşehir’e karşı İstanbul’da aldı. Kartalların en gollü galibiyetleri 3-2 sonuçlanan Eskişehirspor ve Antalyaspor, en farklı galip geldiği maçta 3-1 biten Rizespor maçları oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.