15 Temmuz’un çınarları Zermeram'da büyüyecek

15 Temmuz’un çınarları Zermeram'da büyüyecek

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gerçekleştirilen etkinlik, İttifak Holding yönetimi ve Seha Yapı çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.  Seha Yapı, Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri çerçevesinde anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Zermeram’a; 15 Temmuz 2016’da ülkemizin birliğine kasteden hain darbe girişimine karşı duran, milletimizin ayrılmaz bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimiz için çınar fidanı dikildi. Törene; İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Korkmaz, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, İttifak Holding ve grup şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile birlikte Seha Yapı çalışanları katıldı.

MİLLETİMİZ ŞANLI BİR DİRENİŞ GÖSTERDİ

Törene ev sahipliği yapan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu şunları söyledi; “Zermeram’ın temelini 15 Temmuz 2016 Cuma günü, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın teşrifleriyle atmıştık. Bizler bu büyük projeyle Konya’mızı ve ülkemizi yarınlara taşımak için söz verirken, aynı günün akşamı Türkiye’nin huzuruna, gelişmesine, birliğine ve dirliğine kastedenler tarafından haince bir darbe girişiminde bulunuldu. O gece genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle hepimiz vatan aşkıyla döküldük sokaklara, her birimiz mücadele ettik, birliğimizi ve dirliğimizi koruduk. Bu mücadelede 249 koca yürekli insanımızı şehadete uğurladık. Bugün Türkiye daha da büyüyorsa, dünyada dosta düşmana nam salmışsa milletimizin şanlı direnişi sayesindedir, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi. Uslu sözlerine şöyle devam etti; bizler için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz şehitleri adına 250 çınar fidanını Zermeram projemizde büyüteceğiz. Şehit sayımız 249 ancak bir tane de milli birliğimizi temsil etmesi için dikiyoruz. Zermeram’ın en güzel yerinde yeşerteceğimiz bu fidanların her birine şehitlerimizin isimlerini verdik ve kendi evladımız gibi bakacağız.

15 TEMMUZ’DA ZERMERAM’IN TEMELİNİ ATMIŞTIK.

15 Temmuz fidan dikim etkinliğinde konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila da İttifak olarak her zaman olduğu gibi ülkenin geleceğine dair umutlarını yeşertmekte olduğu bir günün akşamında hain darbe girişiminin gerçekleştiğini belirtti. “Bugün, 15 Temmuz’da şehadet şerbeti içen vatan evlatlarımızın adını Zermeram projemizde yaşatmak için çınar fidanlarını toprakla buluşturuyoruz” diyen Atila,  “Zermeram’ın temelini attığımız gün meydana gelen bu hain kalkışmayı bir kez daha lanetliyorum. Vatanı için adeta canından geçen milletimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu vesile ile iradesini tahakküm altına almak isteyenlerin karşısında bir kale gibi durarak geçit vermeyen, şehitlik mertebesine erişen tüm evlatlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de hayırlı bir ömür diliyorum” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum