14 Yaşındaki Kızın Ölümüne Neden Olan Sürücü Jandarma Tarafından Yakalandı

14 Yaşındaki Kızın Ölümüne Neden Olan Sürücü Jandarma Tarafından Yakalandı

Mersin'in Mut ilçesinde yolda yürümekte olan 14 yaşındaki Aleyna Çıkış isimli kız çocuğuna çarparak ölümüne, 15 yaşındaki Atakan Çelik'in de yaralanmasına neden olduktan sonra kayıplara karışan sürücü jandarma ekipleri tarafından...

Mersin'in Mut ilçesinde yolda yürümekte olan 14 yaşındaki Aleyna Çıkış isimli kız çocuğuna çarparak ölümüne, 15 yaşındaki Atakan Çelik'in de yaralanmasına neden olduktan sonra kayıplara karışan sürücü jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Mut ilçesi Hacınuhlu mahallesinde meydana gelen kazada yürüyüşe çıkan Aleyna Çıkış ile Atakan Çelik'e plakası alınamayan bir araç çarparak olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Aleyna Çıkış hayatını kaybederken Atakan Çelik tedavi altına alındı.

Olay sonrası çocuklara çarpıp kaçan aracın ve olayın şüphelisinin yakalanması maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı'ndan özel bir ekip görevlendirildi.

Görevlendirilen ekipler ölümlü trafik kazasının olduğu yerde detaylı bir inceleme ve araştırma yaptı. Araştırmaların sonucunda olay bölgesinde bir aracın yan aynası ve araç ön farlarının parçacıkları bulundu. Bulunan bu parçaların kazaya karışan ve olay mahallinde durmadan giden araca ait olabileceği düşüncesinden hareket edilerek söz konusu araç araştırıldı. 5-6 saatlik titiz bir çalışmanın sonunda ölümlü trafik kazasına karışan aracın trafik bilgilerinden hareket edilerek şoförün kimliğine ulaşıldı. Bölgede yapılan araştırmaların sonucunda kazaya karışan araç Mut ilçesinde bir evin bahçesinde ağaçların arasında üzeri örtülmüş olarak bulundu. Araç üzerinde yapılan incelemede yan aynasının ve ön far parçacıklarının olmadığı görüldü. Şüpheli Y.B. ise kimliğinin tespit edilmesi üzerine karakolda adli işlemleri yapılarak adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.