13 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobilde Ölen Öğrenci Toprağa Verildi

13 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobilde Ölen Öğrenci Toprağa Verildi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, M.T.'nin(13) kullandığı otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Kemal Ozan Taştan gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Kaza, Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, M.T.'nin(13) kullandığı otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Kemal Ozan Taştan gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Kaza, Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.T., babasından habersiz otomobili alarak arkadaşları Abdülsamet Kayacan ve Kemal Ozan Taştan ile gezintiye çıktı. Hürriyet Caddesi'nde otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren M.T., beton direğe çarptı. Kazada, Abdülsamet Kayacan ile Kemal Ozan Taştan yaralandı. Çevredekiler polis ve 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Abdülsamet Kayacan ile Kemal Ozan'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çocuklardan Kemal Ozan Taştan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, hayati tehlikesi bulunan Kayacan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan M.T. gözaltına alındı.

Kazada ölen Taştan için Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Sanayi Camii'nden cenaze namazı kılındı. Namaza, Taştan'ın ailesi, yakınları, öğrenci arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Taştan, 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet ve Tülay Taştan çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Kemal Ozan Taştan'ın Gölcük'teki Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu'na gittiği öğrenildi. Taştan'ın öğrenim gördüğü okuldaki sırayı arkadaşları boş bırakmadı. Öğrenciler, sıraya duygularını ifade eden notlar bıraktı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.