100 yıllık plan gerçekleşiyor

100 yıllık plan gerçekleşiyor

Batılı güçlerin Türkiye’yi savaşla yenemeyeceklerini anlayınca Hayum Nahum Planı’nı devreye soktuklarını belirten Saydam, “Bu plan bir bir gerçekleşmektedir. Türkiye son olarak savaşın eşiğine kadar gelmiştir” dedi

Saadet Partisi (SP)Konya İl Başkanlığı Ekim ayı divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. SP İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Saydam, divan toplantısı başlamadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Türkiye’nin stratejik konumunu değerlendirerek başlayan Saydam, Türkiye’nin dünyadaki en fazla petrol rezervlerinin bulunduğu bir bölgede olduğunu söyledi. Siyonistlerin dinlerinde vaad edilen Fırat ile Nil arasında kalan toprakların bir kısmının da Türkiye sınırları içesinde bulunduğunu belirten Saydam, “Ayrıca 3 semavi din için kutsal sayılan Kudüs şehrine de çok yakın olmamız bulunduğumuz toprakların önemini kat be kat artırmaktadır” dedi.

HAYUM NAHUM PLANI DEVREYE GİRDİ

AB, NATO ve BM’nin Orta Doğu coğrafyası üzerindeki emellerini gerçekleştirebilmek için yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Saydam, “Bundan tam 100 yıl önce Osmanlıyı yıkmak ve bu topraklar üzerindeki emellerine ulaşmak için birinci dünya savaşını çıkarmışlardır. Bu ateşi de Osmanlı topraklarına çekmeyi başarmışlar ve bizi hiç hesabımızda olmayan bir savaşın içine sokmuşlardır. Önce önümüze Sevr işgal planı koymuş, Milli Mücadele sonunda bizim imanlı evlatlarımızı tankla, topla, silahla geçemeyeceklerini anlamışlar. Sevr’de yapamadıklarını, Lozan’da önümüze farklı bir şekilde getirmişler ve çeşitli entrikarla yutturmuşlardır. Tabi ki bu hata bizlere çok pahalıya mal olmuş ve olmaya devam etmektedir. Çünkü Lozan’da kabul ettirilen Hayum Nahum Planı ülkemizi adım adım bu mecraya kadar getirmiştir” dedi.

ERBAKAN HOCA YILLAR ÖNCE DEMİŞTİ

Hayum Nahum Planı hakkında da bilgi veren Saydam, bu planı Rahmetli Erbakan Hoca’nın her fırsatta dile getirdiğini kendisinin de bu planı tekrar gündeme taşımak istediğini söyledi. Kurtuluş Savaşı sonucunda taraflar arasında görüşmelerin kopma noktasına geldiğini ve yeni bir savaşın baş göstermeye başladığını söyleyen Saydam, “Fakat batılı devletler savaşla bu milleti geçemeyeceklerini anlamışlar ve tam bu noktada Mısır Hahamı olan Hayum Nahum devreye girmiş masadan kalkılmasını bu savaşı başka bir şekilde kazanacakları noktasında batılı devletleri ikna etmiştir. Bu yeni plana göre Türk Milleti’ni; ‘aç bırakacağız. İşsiz bırakacağız. Borca esir edeceğiz. Dininden ve değerlerinden uzaklaştıracağız. Kolay lokma yapacağız ve parçalayacağız. Sonra da yutup Büyük İsrail’e vilayet yapılacaktır’ denilmiştir” diye konuştu.

PLAN BİR BİR GERÇEKLEŞİYOR

Batılı devletlerin bu emellerini Türkiye üzerinde bir bir gerçekleştirdiğini ifade eden Saydam, “Aç bırakacaklardı bıraktılar. Bugün Türkiye nüfusunun yüzde 15,4’ü açlık sınırının altında gelirle yaşıyor. Nüfusun yüzde 74’nün aylık geliri ise yoksulluk sınırının altında kalıyor. İşsiz bırakacaklardı bıraktılar. TÜİK verilerine göre işsizlik oranı yüzde 9,8’e ulaştı. Bu da daha 3 ay öncesinin verileri. Borca esir edeceklerdi. Onu da yaptılar. Hem millet olrak hem de devlet olarak gırtlağımıza kadar borcun içerisindeyiz. Dinimizden ve değerlerimizden uzaklaştıracaklardı uzaklaştırdılar. Bugün şu yaşadığımız toplumda faiz bir dünya gerçeği olmuşsa, zina alenen işlenen bir fiil olmuş ve yasa kapsamında suç olmaktan çıkartılmışsa, en basit sebeplerle insanlar birbirini öldürür olmuş, uyuşturucu okul önlerinde satılan bir çocuk oyuncağı, bonzai çocuk diyeceğimiz yaşta insanların günlük kullandıkları bir hap olmuşsa, çocuklar ana babalarını keser olmuş, boşanmalar artmış, aileler dağılıyor ve bu çok basit bir olay halini almışsa Hayum Nahum planı hedefe ulaşmak için bir maddesini daha gerçekleştirmiş demektir” açıklamasında bulundu. Saydam, şimdi ise planın 5’inci maddesine geldiklerini ve adım adım Türkiye’yi parçalamak istediklerini söyledi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum