10 yıldır AK Parti'nin üyesiymiş!

10 yıldır AK Parti'nin üyesiymiş!

Bakan Pakdemirli’nin Amasya Taşova'daki miting alanında bir kişi, "Ben PKK'lıyım' diyerek provokasyon yaptı" dediği kişinin 10 yıldır AK Partı üyesi olduğu ortaya çıktı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Amasya’nın Taşova ilçesinde yaptığı konuşmada seçmene yönelik kullandığı "Adiler" ifadesine tepkiler giderek artıyor. Bakan Pakdemirli, tepki çeken sözlerini "PKK’lıyım" diyen birine söylediğini ileri sürmüştü. Pakdemirli, "Miting alanında bir kişi, 'Ben PKK'lıyım' diyerek provokasyon yaptı" dediği kişinin 10 yıldır AK Partı üyesi olduğu ortaya çıktı. Söz konusu vatandaş, "CHP'ye oy veren arkadaşlarım ve akrabalarım olduğu için tepki göstermek istedim." diye konuştu.

Açıklamalarda bulunan kişi, “Bakan konuşmasında CHP İzmir belediye meclis üyeleri arasında PKK’lıların olduğunu söyledi. Bunların zihniyeti belli, bunlara oy verenler de aynı zihniyeti taşıyorlar, deyince ben de CHP’ye oy veren arkadaşlarım ve akrabalarım olduğu için her CHP’ye oy veren PKK’lıysa ben de PKK’lıyım diyerek tepki göstermek istedim. PKK’ya karşı bir sempatim elbette yok. Bakanın sözlerine karşı ben böyle konuştum” dedi.

Cebinden bir belge de çıkaran kişi, 10 yıldır AK Parti’nin üyesi olduğunu söyledi ve "Sayın bakanım biz kimin kimlerle kol kola gezdiğini biliyoruz. Ben 10 yıldır cumhurbaşkanımla kol kola yürüdüm" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçen günlerde kullandığı "Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?" ifadesi için "Konuşmam sırasında miting alanına gelen bir kişinin 'Ben PKK'lıyım' diye provokasyon yapması (konuşmanın bütününe bakıldığında görülecektir) ve son dönemde kamuoyuna da yansıyan, bazı partilerin listelerinde terör örgütü bağlantılı çok sayıda kişinin yer aldığının ortaya çıkması üzerine, 'Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?' diye seslendim" demişti.

MİLLİ GAZETE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.