10 yıl sonra  karşılaşacak

10 yıl sonra karşılaşacak

Konyaspor Denizlispor ile Süper Ligde 10 yıl sonra karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Süper Ligde rakibiyle en son 2009 yılında Denizli’de karşılaştı ve bu maçı 2-1 kaybetti

Konyaspor sezonun 4. hafta maçında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip milli aradan sonra 9 sezon sonra Süper Lige dönen Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. Konyaspor Denizlispor ile Süper Ligde 10 yıl sonra karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip Süper Ligde rakibiyle en son 2009 yılında Denizli’de karşılaştı ve bu maçı 2-1 kaybetti. Bu sezon Süper Lige dönen Ege temsilcisi lige güzel bir başlangıç yaptı. Denizlispor sezonun ilk maçında sahasında Galatasaray’ı 2-0 yendi. Ege temsilcisi 2. hafta ise deplasmanda Antalyaspor’u aynı skorla geçerek 2’de 2 yaptı.Yeşil-siyahlı ekip 3. haftada ise Göztepe ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. 9 sezon aradan sonra tekrar Süper Lige yükselen Denizlispor yaptığı transferlerle de dikkat çekti. Yeşil-siyahlı ekip takımı neredeyse baştan sona yeniledi. Denizlispor’un transferleri şu şekilde: Gelenler:
Olcay Şahan ve Hugo Rodallega (Trabzonspor), Radoslaw Murawski (Palermo), Sedat Şahintürk (Beşiktaş), Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru (Akhisarspor), Cristian Sapunaru ve Tiago Lopes (İstikbal Mobilya Kayserispor), Tolgahan Acar (Demir Grup Sivasspor), Modou Barrow (Reading), Zakarya Bergdich (Belenenses), Oscar Eduardo Estupinan (Vitoria Guimaraes), Hadi Sacko (Leeds United), Isaac Sackey (Alanyaspor)
Gidenler:
Gökhan Süzen (Ümraniyespor), Ziya Alkurt (İstikbal Mobilya Kayserispor)Olanrewaju Lanre Kehinde (Incheon United), , Deniz Vural (Altay), Bilal Ould-Chikh (ADO Den Haag), Furkan Şeker (Hatayspor), Alperen Babacan (Akhisarspor)

SPOR SERVİSİ

100-003.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.