10 kişi ragmen 1 puanla ayrıldı

10 kişi ragmen 1 puanla ayrıldı

Anadolu Selçukspor 60 dakika 10 kişi kaldığı maçta Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimizin golünü 67.dakikada Sertan atarken konuk takımın golünü ise 89.dakikada Timur attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup 4. hafta maçında Kahramanmaraşspor'a konuk olan Anadolu Selçukspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi tamamlayan Yavru Kartal'ın tek golünü Sertan Yiğenoğlu kaydetti. Bu sonuçla Anadolu Selçukspor puanını 7'ye yükseltirken Kahramanmaraşspor ise ligdeki ilk puanını elde etti.

SON DAKİKADA YEDİ

Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Zonguldak Kömürspor'u 1-0, haftaiçinde ise deplamanda konuk olduğu Anadolu Bağcılarspor'u ise 1-0 mağlup eden Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraş maçına seriyi sürdürmek amacıyla çıktı. Yeşil-beyazlılar 12 Şubat Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Anadolu Selçukspor'da İbrahim Ak 32.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi olmasına rağmen 67.dakikada Sertan Yigenoğlu ile 1-0 öne geçen Anadolu Selçukspor'a karşlığı 89.dakikada Timur Bayram Özgöz verdi. Maç ise 1-1'lik eşitlikle sona erdi.Bu sonuçla Anadolu Selçukspor puanını 7'ye yükseltirken Kahramanmaraşspor ise ligdeki ilk puanını elde etti.

URFASPOR'U AĞIRLAYACAK

Maraş deplasmanından 1 puanla dönen Yavru Kartal çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Anadolu Selçukspor, igin güçlü ekiplerinden biri olan Şanlıurfaspor'u mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.