“1 puana da şükür”

“1 puana da şükür”

Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem, oldukça önemli bir karşılaşmadan aldıkları 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de haftayı deplasmanda Çankırıspor ile 0-0 berabere kalarak geçiren Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem, deplasmandan alınana 1 puanın önemine değinerek, “Kartalspor maçın alarak biraz daha rahatlamak istiyoruz” dedi.

“KARTAL MAÇINI KAZANMALIYIZ”

Erdem maç sonu açıklamasına alınan bir puanın önemine değinerek başladı, “Şu gerçeği kabul etmek gerekiyor ki bu maçta rakip bizden daha net pozisyonlara girdi. Bizim ise net bir golümüz verilmedi. Yaser’in attığı gol net bir goldü bana göre, uzakta olmama rağmen gördüğüm buydu. Rakip ile oynanan  deplasmanda oynanan mücadele de alınan puan iyidir. Rakibimiz iyi mücadele etti, iyi yüklendi bizde iyi direndik. Özellikle bütün oyuncularımı tebrik ederim ama Zeki’yi ayrıca tebrik etmek istiyorum. İhtiyar delikanlı bugünde takımını sırtladı diyebilirim.  Ama istediğimiz buraya gelirken puanlardı, ama 1 puana da şükür diyeceğiz. İnşallah Kartalspor maçın alarak biraz daha rahatlamak istiyoruz.”

“KONSANTRE OLMAK ZORUNDAYIZ”

Son dakikalarda yaşanan ofsayt pozisyonu ile alakalı olarak ise Erdem, “O pozisyon kesinlikle ofsayt. Bizim bir penaltımız verilmedi. Hatta rakip oyunculardan biri benim eski öğrencim, “Hocam onu vermeyince bunu da vermedi” dedi. Ama kesinlikle ofsayttı. Hatta vermediği en son pozisyonda ofsayt hakemini görmedi.  İyi konsantre olmanız lazım her şeye açık olmalısınız, deplasmanda oynuyorsunuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen hafta alınan mağlubiyet ardından deplasmanda alınan 1 puan, ligin kısaldığını da göz önüne de alınca, iyi puan diye düşünüyorum ama işimizin çok zor olduğunu hep söyledim. Yine söylüyorum. Çok iyi konsantre olmak zorundasınız, daha işiniz bitmemiş, lig devam ediyor. Bundan sonrasının daha zorlu geçeceğine inanıyorum.”  şeklinde konuştu.

“BUGÜN MAĞLUPTA OLABİLİRDİK”

Ofansif oyuncuların form düşüklüğü ile alakalı soru üzerine İlker Erdem, Torku Konyaspor’dan örnekler vererek durumu açıkladı. Erdem, “Torku Konyaspor’da bir Djalma’nın, bir Hleb’in kötü oynaması takımı ne kadar etkiler?  Çok etkiler değil mi? Bizde de bir Vedat, Aydın Kuzu ve Yaser istenilen performansı sahaya yansıtamayınca, çok fazla yüklenmekte istemiyorum çocuklara ama, onlar bizim ofansif anlamdaki en önemli isimlerimiz. Onlar istenileni veremeyince bütün yük orta saha ve savunmaya kalıyor. Bu günde yine bir performans düşüklüğü vardı. Birebir görüşmelerde yapmıştık ama daha da yapmamız lazımmış. Geçmiş maçlarda yaptığımız o pas alış verişini yapsak, daha di,rençli oynasak buradan3 puanda alabilirdik. Ama bugün mağlupta olabilirdik ve bu nedenle 1 puana şükür diyoruz.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.