1 puan ile yetinmek zorunda kaldık

1 puan ile yetinmek zorunda kaldık

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda zorlu bir müsabaka oynadıklarını ve alınan bir puanın bu ligde çok büyük önem taşıdığını kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı: Başından sonuna kadar iyi oynadığımız bir müsabaka oldu.

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda zorlu bir müsabaka oynadıklarını ve alınan bir puanın bu ligde çok büyük önem taşıdığını kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı: Başından sonuna kadar iyi oynadığımız bir müsabaka oldu. Ancak son dakikada yediğimiz gol sonrası 1 puan ile yetinmek zorunda kaldık. Yine de alınan bir puanın bir kazanç olduğunu düşünüyoruz” dedi.

ALT SIRALARLA İLİŞKİMİZ

Hafta sonunda iç sahada oynayacakları Zonguldak Kömürspor maçı ile yeni bir serinin başlamasını arzu ettiklerini kaydeden teknik direktör Mustafa Alper Avcı, “ Ligin ilk yarısını ve ikinci yarının ilk haftalarını artık tamamen geride bıraktık. Biz futbolcu arkadaşlarımız ile yeni bir sayfa açtık. Ve bu sayfa, bu haftadan itibaren başlıyor. Bunu oturup konuştuk. Daha çok çalışıp daha fazla mücadele ederek hak ettiğimiz yere geleceğiz.  Zaten alt sıralarla ilişkimiz yok, hiçbir zamanda olmadı. Hedefimiz ligin üst sıralarında yer alan takımlar arasında kendimize yer bulabilmek. Bunun için var gücümüz ile çalışıp emek vereceğiz. Pazar günü iç sahada oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı bu anlamda bizim için önemli. Bu müsabakadan puanlar çıkarmak, kazanmak istiyoruz. Gereken hazırlıklarımızı yapıyoruz. Futbolcularımız ve biz mantalite olarak buna hazırız. Taraftarımızı ve bizi sevenleri de yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.