1 Oy 3 can aldı: Acı haberi Afrin’de aldı

1 Oy 3 can aldı: Acı haberi Afrin’de aldı

Çocukların ve babaların bacanak olduğu iki aile arasındaki son seçim gerginliği 3 kişinin hayatına mal oldu. Eski mahalle muhtarı, kendisine destek vermeyen bacanağı ile iki oğlunu öldürdü, askerde olan ailenin diğer ferdi ise acı haberi Afrin’de öğrendi.

Çocukların ve babaların bacanak olduğu iki aile arasındaki son seçim gerginliği 3 kişinin hayatına mal oldu. Eski mahalle muhtarı, kendisine destek vermeyen bacanağı ile iki oğlunu öldürdü, askerde olan ailenin diğer ferdi ise acı haberi Afrin’de öğrendi. Hem babadan hem de oğullardan bacanak olan iki aile arasındaki 31 Mart seçimleri öncesinde başlayan gerginlik 3 kişinin ölümüne neden oldu. J. Komando Uzman Çavuş Osman Atcı da babası ve kardeşlerinin acı haberini görev yaptığı Afrin’de aldı.

AKŞAN ÇAY İÇTİLER, SABAH KAN KUSTULAR

Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Üçhüyük mahallesinde meydana gelen olayda, Üçhüyük mahallesi eski muhtarı Turan B., dün gece geç saatlere kadar köy kahvesinde birlikte oturduğu bacanağı Adem Atcı’yı evinde oğulları Faruk Atcı ve Zekeriya Atcı’yı’da tarlada öldürdü.

BABA OĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Baba ve iki oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı Turan B.’nin, jandarmayı arayarak, "Bacanağımı ve 2 oğlunu ölürdüm gelin beni alın" diyerek teslim olduğu öğrenildi. Çumra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden baba Adem Atcı ile oğullarının cesetleri Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YİNE SEÇİM GERGİNLİĞİ

Babadan ve oğullardan bacanak olan iki aile arasında çocuklardan birinin boşandığı ve daha sonra 31 Mart seçimlerinde de eski mahalle muhtarı Turan B.’nin, bacanağı ve ailesinden destek alamaması nedeniyle aralarının bozulduğu öğrenildi.

ACI HABERİ AFRİN’DE ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Çanakkale Gelibolu’dan Afrin’e görevlendirilen Jandarma Komando Uzman Çavuş Osman Atcı, babası ve iki kardeşinin acı haberini Afrin’de aldı. Uzman Çavuş’un yarın Çumra’ya gelmesinin ardından cenazelerin kaldırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.