1 günlük ara

1 günlük ara

Konya Anadolu Selçukspor;’un başarılı isimlerinden Aykut Uluç bu sezon takıma daha çok faydalık olmak istediğini söyleyerek, takımı layık olduğu noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, yeşil beyazlılar dünü dinlenerek geçirdiler.

“GÜZEL BİR SEZON OLACAK”

Yeşil beyazlıların yetenekli isimlerinden Aykut Uluç yeni sezon çalışmalarının güzel bir havada devam ettiğini belirterek, “Zafer Hocamızın gözetiminde yeni sezon çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Yorucu ve sıkı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Herhangi bir problem yok. İyi bir ekip olmaya başladık. Kaynaşma sürecini çabuk geçtik. Her şey yolunda ve inşallah iyi bir sezon geçireceğiz. Sakatlık veya ceza olmadan tüm takım arkadaşlarımla iyi bir sezon geçiririz inşallah” dedi.

“BU GRUP DAHA İYİ”

Çekilen kuralar ardından ligde mücadele edecek grupların belirlendiğinin hatırlatılması üzerine Aykut, “Ligdeki her takımın mücadele etmek isteyeceği grup içerisindeyiz. Bu demek değildir ki her şey çok kolay olacak. Her zaman 2. Lig sürpriz sonuçlara gebe bir ligdir. Ancak biz burada elimizden geleni yapıp play-off oynamak, hatta mümkünse daha yukarıları istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz.” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİĞİMİZ PLAY-OFF”

Aykut yeni sezon hedefiyle alakalı olarak ise şunları söyledi, “Az önce de ifade ettim. Hedefimiz öncelikli olarak play-off’lara katılmak. Geçtiğimiz yıl ki sorunları yaşamadan bunu başarmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Sonrasında inşallah bir üst lig… Hedefimiz bu, inşallah buna da ulaşabiliriz.”

NİHAT ERDOĞAN     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.